Top posting users this week
barker
 
JohnW
 
andrewp
 
3hundredspartans
 

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Tue 30 May - 4:54
Latest topics
» Piaggio Medley 150 ABS
Today at 7:29 by JohnW

» Anybody Out There
Tue 17 Oct - 9:26 by andrewp

» 1983 T 80 FOR SALE IRON GREY
Thu 12 Oct - 4:15 by adespin

» 1994 T80 Grey Townmate
Mon 25 Sep - 16:59 by CRISTIAN 1

» Jap Import
Sat 23 Sep - 5:32 by JohnW

» North Coast 500
Sun 27 Aug - 22:01 by Dave Weller

» Problem with headlight'dipswitch
Tue 22 Aug - 0:41 by Mark1982.

» soutern softies
Mon 21 Aug - 8:58 by Mark1982.

» Another Japanese home market (grey import) T80
Thu 17 Aug - 7:21 by JohnW


Had the bike running

View previous topic View next topic Go down

Had the bike running

Post  Guest on Thu 24 Mar - 5:59

Just thought I'd stick the first post in this section to say that my v50/v90 project started the other day and I zoomed around the block throttle cable took a bit of head scratching but sorted it in the end. Had a bit of hairy moment when I realised the front brake cable was seized (just like me to get straight on without testing things like can I stop 1st!) Anyway now I know it works I am going strip and paint it also the back mudgaurd/frame needs a bit of welding.

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Had the bike running

Post  Admin drgaz on Thu 24 Mar - 7:58

Hi Danh, Any chance of some pics,I am happy Very Happy its up and running excellent!
avatar
Admin drgaz
Admin

Posts : 526
Join date : 2011-03-23
Age : 58
Location : Leicestershire

View user profile http://www.minigallery.co.uk/Anne_Twist/      http://bazzarpixie

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum