Top posting users this week
JohnW
 
Chris p
 

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Tue 30 May - 4:54
Latest topics
» Timing set up
Today at 0:35 by Chris p

» Townmate front badge moulding
Today at 0:34 by JohnW

» New Member
Yesterday at 5:06 by Duckrider

» Suzuki FZ50
Fri 21 Sep - 17:17 by axeltrail

» Yamaha FS 1 selfmade with 80 cc engine
Fri 21 Sep - 17:11 by axeltrail

» T80 Bolt/Screw Kit
Fri 21 Sep - 6:35 by JohnW

» Yamaha t50 piston rings/kit
Thu 20 Sep - 3:05 by Chris p

» T80 Crown Wheel early problems
Wed 19 Sep - 19:41 by steve9e

» Yamaha dt125mx
Wed 19 Sep - 16:59 by axeltrail


Problems with www.servimg.com

Go down

Problems with www.servimg.com

Post  JohnW on Thu 20 Jun - 19:37

I am having trouble logging onto www.servimg.com the forum pic host site, it rejects my password, so I obtained a new one via email, which took several hours to come through on my email but when I logged on with it it rejected it. So looks like there is a problem. I can still host a pic via Townmate web site. But I cant then access that pic and others I have via the www.servimg.com web page. Any one else having problems, there is no contact email address for them.

JohnW

Posts : 1166
Join date : 2011-10-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Problems with www.servimg.com

Post  JohnW on Fri 21 Jun - 17:01

Now OK, finally got a password that works.

JohnW

Posts : 1166
Join date : 2011-10-29

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum