Top posting users this week
JohnW
 
Duckrider
 
axeltrail
 
Chris p
 

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Tue 30 May - 4:54
Latest topics
» Townmate front badge moulding
Today at 3:24 by JohnW

» Building up my '76 V50
Today at 1:09 by Duckrider

» My Honda XL125
Yesterday at 19:25 by axeltrail

» Timing set up
Yesterday at 0:35 by Chris p

» New Member
Sun 23 Sep - 5:06 by Duckrider

» Suzuki FZ50
Fri 21 Sep - 17:17 by axeltrail

» Yamaha FS 1 selfmade with 80 cc engine
Fri 21 Sep - 17:11 by axeltrail

» T80 Bolt/Screw Kit
Fri 21 Sep - 6:35 by JohnW

» Yamaha t50 piston rings/kit
Thu 20 Sep - 3:05 by Chris p


hello from high wycombe

Go down

hello from high wycombe

Post  tommyb on Fri 21 Jun - 2:07

good day fellow townmates, I have been given a F reg 79cc town mate and now just tweeking to get MOT and use as cross town run about.

the problem is that it was 'Hot wired' by some thieves, and need a bit of advice with fixing the wiring,.

a purple wire has been soldered onto the red wire on the ignition, means the engine runs until it stalls, and none of the lights are working.

where should the purple wire be connected? 

can send picture to help explain.

many thanks Tom

tommyb

Posts : 1
Join date : 2013-06-21

View user profile

Back to top Go down

Re: hello from high wycombe

Post  JohnW on Fri 21 Jun - 3:28

Here is a link to wiring diagram. There is no Purple wire in the original wiring loom but you should be able to work things out from diagram.
The ignition switch connects Black & Red to Black in the OFF position. & Brown & Red in the ON position.
http://yamahatownmatet80.forumotion.co.uk/t233-townmate-wiring-diagram?highlight=wiring+diagram

JohnW

Posts : 1167
Join date : 2011-10-29

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum