Top posting users this week
sardonyx19
 

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Mon 29 May - 18:54
Latest topics
» T80 travels
Today at 2:52 by sardonyx19

» New Member
Today at 2:44 by sardonyx19

» T80 Engine wanted
Yesterday at 17:25 by barker

» SPEEDOMETER lighting
Yesterday at 17:20 by Duckrider

» Speedo Assembly
Yesterday at 16:59 by Duckrider

» T80 Rear wheel
Yesterday at 10:28 by JohnW

» prah birthday
Yesterday at 7:23 by Christian 1

» New owner, Southport
Fri 18 Jan - 10:19 by barker

» Honda or lifan motor ?
Thu 17 Jan - 15:20 by Duckrider


went for a ride in the rain

Go down

went for a ride in the rain

Post  barker on Wed 1 Feb - 18:31

taxed my b reg t80 this morning although it was raining I had to go out for a ride after nearly tree years lounging in the garage the t80 not me
one problem was the indicators could not cope while the lights were on but as it was raining I decided lights took priority over indicators I could use my hands to signal
the brakes were just as I remembered them
well after a hour I decided I must return home did,nt want to over do its first run out

barker

Posts : 501
Join date : 2011-03-24
Location : littlehampton

View user profile

Back to top Go down

Re: went for a ride in the rain

Post  JohnW on Wed 1 Feb - 23:03

barker wrote:taxed my b reg t80 this morning although it was raining I had to go out for a ride after nearly tree years lounging in the garage   the t80 not me
one problem was the indicators could not cope while the lights were on  but as it was raining I decided lights took priority over indicators  I could use my hands to signal
the brakes were just as I remembered them
well after a hour I decided I must return home did,nt want to over do its first run out

Headlight should not have any effect on indicators as its on a separate circuit. Looks like battery needs a good charge or is knackered through standing idle 3 years.

JohnW

Posts : 1223
Join date : 2011-10-29

View user profile

Back to top Go down

Re: went for a ride in the rain

Post  barker on Thu 2 Feb - 10:00

hi jon not the battery as its new put it on last week its just the bike being 6 volt

barker

Posts : 501
Join date : 2011-03-24
Location : littlehampton

View user profile

Back to top Go down

Re: went for a ride in the rain

Post  barker on Fri 3 Feb - 21:14

to wet and windy to go out today ,and the weekend if you believe the weather girl

barker

Posts : 501
Join date : 2011-03-24
Location : littlehampton

View user profile

Back to top Go down

Re: went for a ride in the rain

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum