Top posting users this week

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Tue 30 May - 4:54
Latest topics
» My Townmate is on ebay
Wed 19 Jul - 16:21 by CRISTIAN 1

» Someone on the wacky tobaccy, again!
Tue 18 Jul - 22:45 by JohnW

» Townmate for £1
Mon 17 Jul - 11:10 by 3hundredspartans

» The story of my T80 so far
Wed 12 Jul - 5:56 by Chouse

» Inherited a townmate
Wed 12 Jul - 3:06 by Mark1982.

» Creaky Front Suspension
Sat 8 Jul - 19:28 by barker

» Big Hello from Germany !
Fri 7 Jul - 23:21 by JohnW

» Bearing Plate Bolts
Thu 6 Jul - 3:22 by JohnW

» T80 for sale
Thu 29 Jun - 4:04 by JohnW


bit of a crisis ti day

View previous topic View next topic Go down

bit of a crisis ti day

Post  barker on Sun 12 Mar - 7:21

out on the t80 to day on my way over to my mates workshop , after some enthusiastic front braking my speedo stopped working I carried on thinking that the cable had broken , thought sod it I will change it when I get home ,as ive got a spare
at the workshop I had a closer look it worried me when I saw what had happened

barker

Posts : 450
Join date : 2011-03-25
Location : littlehampton

View user profile

Back to top Go down

Re: bit of a crisis ti day

Post  barker on Sun 12 Mar - 7:29

sorry about leaving you mid sentence but I hit the send button, anyway back to the story on checking the front wheel I could see that the brake hub had spun around, the lug had come out of the grove in in the fork leg, causing the speedo cable to be pulled out of the hub took the wheel out and put it back as it should be , but the lug looks very worn down in fact it only just fits in to the grove
has anyone else had this problem

barker

Posts : 450
Join date : 2011-03-25
Location : littlehampton

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum